Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Fourtified from Rocky Mountain Bicycles on Vimeo.


Fire ryttere. 4x4. Firkløver. Fourtified. Wade Simmons, Rémi Gauvin, Vaea Verbeeck og Carson Storch ta deres nye Altitude til de fire hjørner i verden i Rocky Mountains nye film.


 

LOS ANGELES, CALIFORNIA

Tekst og rytter: Wade Simmons
Foto: Brian VernorVi hadde rekord mye snø i BC denne vinteren. Supert for ski, men ikke så bra for sykling. Jeg blir mer rastløs enn en innesperret huskatt når jeg ikke kan sykle, så jeg hoppet på muligheten til å sykle i varmere strøk i Los Angeles på den nye Altituden.

Tips: kl 4 om morgenen er en bra tid å dra ut om du vil unngå LA trafikken.


Jeg vil tro at LA er på topplisten til de fleste som en sykkeldestinasjon. Inkludert meg selv. Ettersom det er den største byen på vestkysten, og har den verste trafikken i nasjonen begynte jeg å lure på hvorfor i helsike vi dro til LA i første omgang. Greide vi å flykte fra trafikken og rettferdiggjøre den nye sykkelen? Fotograf Brian Vernor plukket oss opp på flyplassen innen en time og lettet bekymringene mine med fantastisk taco og horchata tilført koffein. Han lovet at syklingen ville være like bra som maten.

I tilfelle Vernor var full av tøv hadde jeg noen ideer i bakhånd. Jeg hadde vært i området noen få ganger de 20 årene jeg hadde jaktet rundt etter steder å filme, så jeg hadde igjen noen urørte linjer. Så jeg så frem til å kanskje få mulighet sykle disse.


For å være ærlig så var bekymringen 100% ubegrunnet. Det var rikelig og variert sykling i LA. Vi syklet flowy urbane singletracks, løs subalpine stier, nybygde hopp og doseringer, og noen storfjellslinjer. Ganske enkelt et koldtbord for terrengsykling, og alt innenfor en times kjøretur fra Hollywood Hotel der vi bodde. Kanskje syklingen var til og med bedre enn maten… 

DERBY, TASMANIA
Tekst og rytter: Rémi Gauvin
Foto: Dave Trumpore
Den andre runden i Enduro World Series tok Rally Team til Derby, Tazmania. Løypene var bygget bare 3 år tidligere og vi syklet 7 veldig varierte runder av totalt 57 km og 1700 høydemeter med klatring.

Mildt og solfylt sommervær under trening banet vei til regnvær under løpet, noe som fikk krevende løyper til å utarte seg til totalt kaos. Andre runde inneholdt den fryktede meter brede sprekken i Detonate, hvor mange ryttere ble nærmest tygget opp og spyttet ut på andre siden. Men den største utfordringen i løpet var i toppen av fjerde runde hvor regnet hadde vasket ut jorden som ga grep i et høy farts steinparti full av store hull.


Jeg hadde jobbet hardt med å tilpasse meg forholdene over helgen, og ettersom dagene gikk begynte jeg å føle meg sterkere – og syklet inn til en 4.plass i sjette runde. En rask løype som inneholdt mye høyfarts partier passer min kjørestil. Runde syv var en kort seksjon med skogskjøring og en sprint til mål. Noe som minnet om stier i North Shore og hjalp på. Det var ganske kaldt og forholdene var elendige, men en måtte bare kjøre på. 

SUNSHINE COAST, BRITISH COLOMBIA

Tekst og rytter: Vaea Verbeeck
Foto: Margus Riga

Snøgrensen lå ned til havnivå i Vancouver, mens jeg ønsket å dra på for å se hvordan den nye sykkelen fungerte. Sunshine Coast ble derfor det naturlige valget. Der finner en ubeskrivelig bra sykkelforhold nesten året rundt, og i Coast Gravity Park finnes noen av mine definitivt beste favoritt stier.


Jeg elsker å være her. Folkene, atmosfæren, nydelige Sechelt, alt får deg til å ønske deg dit. Coast Gravity Park er et av de stedene som inspirerer meg til å sykle fort igjen utenfor sesongen. Gutta her jobber utrettelig med å holde forholdene i upåklagelig, og det gir et perfekt alternativ til de tekniske forholdene i North Shore. 

QUEENSTOWN, NEW ZEALAND
Tekst og rytter: Carson Storch
Foto: Tyler RoemerÅ sykle Fernhill Loop over Queenstown er en episk opplevelse hver gang. Den tilbyr litt av alt. Klatring opp gjennom et alpint terreng, skogskjøring med raske utforkjøringer som ender opp i McGazza Memorial hvor en gir respekt til en stor mann, og videre dropper inn i Salomon Run – en blanding av bratte tekniske partier og leirjord. Nettopp hva denne sykkelen er bygget for.


Jeg syklet også en del i Skyline Bike park i Queenstown, hvor jeg satte sykkelen i den slakkeste RIDE-9 posisjon. Dempere ble satt opp litt stivere med tregere retur, som var super komfortabelt til å sette triks i parken med. Det føltes som å være på en slopestyle sykkel. Tilbake på stien var den kvikk og responsiv, og tok enkelt unna store hits. En sykkel som kan rippe alt.
 

New Zealand er mitt favoritt sted, så sjansen til å få reise dit og teste nye Altitude var en drøm.