Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Det letteste og mest minimalistisk utstyret som finnes. Her er det lav vekt og høy utholdenhet som gjelder. Enten du driver med toppturkonkurranser eller trenger avveksling fra annen konkurranseidrett. Mange bruker også utstyret for lange turer i fjellet over store distanser.


Utstyret for deg som vil gjøre unna mange høydemeter og gjerne flere topper på én og samme tur. Vekten på utstyret er fortsatt sentral, og ved å kombinere riktig binding med riktig ski kan du fremdeles oppnå gode kjøreegenskaper og lav vekt på foten.
 


Turene der de fleste av oss føler seg hjemme - med tid til å sette seg ned, spise maten sin og ta innover seg omgivelsene. Vekt på utstyret er likevel viktig, og du vil gjerne ha ski med gode og allsidige kjøreegenskaper.
 


For mange av oss er nedkjøringen årsaken til at vi går oppover. De fleste av de fineste linjene ligger utenfor skisenteret! For denne typen turer er det stivere støvler, breiere ski og sterke bindinger som gjelder. Du ønsker likevel å gå lett og effektivt oppover, men her er nedturen definitivt oppturen.